woensdag 6 januari 2010

SCHOOL


Het is alweer bijna donderdag. Bijna weer een schoolweek voorbij. Nouja, bijna, nog 2 dagen. Ach, dat is bijna.
School, soms heb ik er echt een hekel aan. We moeten zoveel. Zoveel regels waar je je aan moet houden, huiswerk maken, en dan ondertussen ook nog je sociale leven op peil houden. Het leven van een scholier of een student valt niet mee hoor! Maar ach, school, laat ik eens eerlijk zijn, stiekem heb ik er natuurlijk heel veel aan. Zonder school heb ik geen goede toekomst, kan ik geen beroep gaan uitoefenen, kan ik niet doen wat ik wil doen. Dat is eigenlijk wel mijn motivatie om er iets van te maken, en school niet alleen maar te verafschuwen. Tuurlijk heb ik wel eens een baaldag dat alles verkeerd lijkt te gaan, maar hé, ik ga er niet dood aan als ik een onvoldoende haal, toch?
En dan nog iets, op school heb ik ook mijn vrienden ontmoet. Dus als er geen school was had ik hen misschien niet eens gekend. Raar idee. Zij maken mijn leven zoveel leuker. Natuurlijk heb ik ook wel vrienden buiten school, maar mijn beste vrienden ken ik van school. Dus laat ik school toch maar dankbaar zijn.
Ik vind dat de tijd zo snel gaat. De eerste schoolweek bijna voorbij, sowieso de eerste week in 2010 bijna alweer voorbij. Time flies! Vind ik eigenlijk helemaal niet erg hoor, ik probeer het allemaal zo goed mogelijk bij te houden. Ik doe mijn best.
Bye.

2 opmerkingen:

 1. mhmmm
  time flies
  hoe gelijk je hebt
  maar school mag wel wat sneller fly-en
  haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. School sucks! Maar ik ben het wel helemaal met je eens!

  X

  BeantwoordenVerwijderen